Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
         -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ
             DYNACORD
         -МИКСЕТИ СО СНАГА
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 1.МИКСЕТИ : -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ :

DYNACORD (0)

DYNACORD CMS 600-3
повеќе...
DYNACORD CMS 600-3
внеси во кошничка
Цена: €1450.00
CMS 600-3 8‑channel compact mixing system

DYNACORD CMS1000-3
повеќе...
DYNACORD CMS1000-3
внеси во кошничка
Цена: €1850.00

DYNACORD CMS1600-3
повеќе...
DYNACORD CMS1600-3
внеси во кошничка
Цена: €2250.00

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign