Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
         - ДИЏЕЈ КОНТРОЛЕРИ
         -CD/Mp3,DVD & MINI DISC ПЛЕЕРИ
         -ГРАМОФОНИ
         -ДИЏЕЈ ДОДАТОЦИ
         -ДИЏЕЈ ЕФЕКТИ
         -ДИЏЕЈ МИКСЕТИ
         -ДИЏЕЈ СЕТОВИ
         -КАРАОКЕ СИСТЕМИ
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА :

-ДИЏЕЈ МИКСЕТИ (0)
-ГРАМОФОНИ (0)
-CD/Mp3,DVD & MINI DISC ПЛЕЕРИ (0)
-ДИЏЕЈ ЕФЕКТИ (0)
-ДИЏЕЈ СЕТОВИ (0)
-КАРАОКЕ СИСТЕМИ (0)
-ДИЏЕЈ ДОДАТОЦИ (0)
- ДИЏЕЈ КОНТРОЛЕРИ (2)

Најрангирани производи:

Vestax VCI -100 mkl
повеќе...
Vestax VCI -100 mkl
 
In 2006, Vestax introduced the VCI-100, the world’s first professional USB MIDI controller, which perfectly fit into the upcoming demand of the computer DJ scene.

Mixvibes U-Mixcontrol pro
повеќе...
Mixvibes U-Mixcontrol pro
 
MixVibes’ U-MIX CONTROL PRO is a MIDI DJ controller with an internal soundcard. This controller is perfect for DJs seeking a compact, professional DJing solution, which offers the best design and quality.

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign