Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
         -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ
         -МИКСЕТИ СО СНАГА
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 1.МИКСЕТИ :

-МИКСЕТИ СО СНАГА (10)
-АНАЛОГНИ МИКСЕТИ (3)

BEHRINGER 502
повеќе...
BEHRINGER 502
 

BEHRINGER 802
повеќе...
BEHRINGER 802
 

BEHRINGER BCD 3000
повеќе...
BEHRINGER BCD 3000
 

BOSS GT 10
повеќе...
BOSS GT 10
 

MACKIE PPM 1012
повеќе...
MACKIE PPM 1012
 

ПАВЛОВИЌ SMR-6
повеќе...
ПАВЛОВИЌ SMR-6
внеси во кошничка
Цена: €78.00

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign