Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
     1.MOVING LIGHTS
     2.PAR CANS
     3.LASERS
6.РАЗНО

Почетна : 5.ОСВЕТЛУВАЊЕ :

1.MOVING LIGHTS (4)
2.PAR CANS (1)
3.LASERS (2)

Aluminium Lighting Truss Clamp
повеќе...
Aluminium Lighting Truss Clamp
 

Aluminum Truss Stand
повеќе...
Aluminum Truss Stand
 

Euro Lite
повеќе...
Euro Lite
 
Safety Mirror Ball Motor

Euro Lite L1443
повеќе...
Euro Lite L1443
 
Safety Mirrorball 50cm

Pavlovic
повеќе...
Pavlovic
 
BIG BUBBLE MACHINE

Pavlovic
повеќе...
Pavlovic
 
1500W SMOKE MACHINE

Pavlovic PA-005
повеќе...
Pavlovic PA-005
 
DMX Controller Sunny 512

Pavlovic PA-006
повеќе...
Pavlovic PA-006
 
192DMX Controller

Pavlovic PA-LED095
повеќе...
Pavlovic PA-LED095
 
LED DMX STAR BALL LIGHT

QuickShow
повеќе...
QuickShow
 

Truss Crank Stand
повеќе...
Truss Crank Stand
 

Wireless DMX Transmitter Receiver
повеќе...
Wireless DMX Transmitter Receiver
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign