Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -BUILT-IN SPEAKERS
         -АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ
         -АКТИВНИ ПРЕКИДАЧИ
         -БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -ЕКВИЛАЈЗЕРИ
         -ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ
         -ЗВУЧНИЦИ
         -КУТИИ ЗА МИКСЕТИ
         -МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЕФЕКТ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ
         -СПЛИТЕРИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ :

-ЗАСИЛУВАЧИ (11)
-ЗВУЧНИЦИ (15)
-BUILT-IN SPEAKERS (0)
-АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ (6)
-МИКРОФОНИ (0)
-БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ (0)
-ПРОЦЕСОРИ ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ (0)
-АКТИВНИ ПРЕКИДАЧИ (0)
-ПРОЦЕСОРИ ЗА ЕФЕКТ (0)
-СПЛИТЕРИ (0)
-ЕКВИЛАЈЗЕРИ (0)
-ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ (4)
-СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ (0)
-ОПРЕМА ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ (2)
-КУТИИ ЗА МИКСЕТИ (0)

Најрангирани производи:

Dynacord-Lite 15-3
повеќе...
Dynacord-Lite 15-3
 

Dynacord SUB18
повеќе...
Dynacord SUB18
 

 JBL PRX612M
повеќе...
JBL PRX612M
 

Behringer INUKE NU 3000
повеќе...
Behringer INUKE NU 3000
 

Behringer INUKE NU 6000
повеќе...
Behringer INUKE NU 6000
 

Dynacord SL 2400
повеќе...
Dynacord SL 2400
 

Dynacord SL 900
повеќе...
Dynacord SL 900
 

Dynacord-CORUS-Evolution sub-1-15
повеќе...
Dynacord-CORUS-Evolution sub-1-15
 

Dynacord VL-152
повеќе...
Dynacord VL-152
 

Dynacord-Lite 12-3
повеќе...
Dynacord-Lite 12-3
 

Electro Voice Zx5
повеќе...
Electro Voice Zx5
 

EV DH7N 84234
повеќе...
EV DH7N 84234
 

EV 81514XX
повеќе...
EV 81514XX
 

Dynakord SL-1200
повеќе...
Dynakord SL-1200
 

VERSE D:Sub 18
повеќе...
VERSE D:Sub 18
внеси во кошничка
Цена: €2000.00
Professional 18" active subwoofer 2000w See more: http://www.viscountinstruments.com/sub-18.html

FBT HI-MAX 40
повеќе...
FBT HI-MAX 40
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign