Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
         -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ
         -МИКСЕТИ СО СНАГА
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 1.МИКСЕТИ : -МИКСЕТИ СО СНАГА :

BEHRINGER PMP4000
повеќе...
BEHRINGER PMP4000
 

DYNACORD POWERMATE 1000-3
повеќе...
DYNACORD POWERMATE 1000-3
внеси во кошничка
Цена: €2860.00

DYNACORD POWERMATE 1600-3
повеќе...
DYNACORD POWERMATE 1600-3
внеси во кошничка
Цена: €3250.00

DYNACORD POWERMATE 600-3
повеќе...
DYNACORD POWERMATE 600-3
внеси во кошничка
Цена: €1890.00
PowerMate 600-3 8‑channel compact power‑mixer

DYNACORD POWERMATE PM 2200-3
повеќе...
DYNACORD POWERMATE PM 2200-3
 

ПАВЛОВИЌ AK-8D
повеќе...
ПАВЛОВИЌ AK-8D
внеси во кошничка
Цена: €313.00

ПАВЛОВИЌ ARD-12X4
повеќе...
ПАВЛОВИЌ ARD-12X4
внеси во кошничка
Цена: €647.00

ПАВЛОВИЌ HKX-99
повеќе...
ПАВЛОВИЌ HKX-99
внеси во кошничка
Цена: €425.00

ПАВЛОВИЌ HM-803
повеќе...
ПАВЛОВИЌ HM-803
внеси во кошничка
Цена: €257.00

ПАВЛОВИЌ PS612USB
повеќе...
ПАВЛОВИЌ PS612USB
внеси во кошничка
Цена: €190.00

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign