Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ :

1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ (593)
7.ВИОЛИНИ (20)
2.БАРАБАНИ (132)
3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ (18)
4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ (22)
5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ (43)
8.ОПРЕМА (67)
6.ПИАНА (154)

Најрангирани производи:

YAMAHA CVP-509 PE Digital piano Polished Ebony
повеќе...
YAMAHA CVP-509 PE Digital piano Polished Ebony
 

ROLAND-FP-7 88
повеќе...
ROLAND-FP-7 88
 

JOYO JT-30 Chromatic Tuner
повеќе...
JOYO JT-30 Chromatic Tuner
 

IBANEZ S320-WK
повеќе...
IBANEZ S320-WK
 

FENDER TELE TC-90 THINLINE VINTAGE WHITE
повеќе...
FENDER TELE TC-90 THINLINE VINTAGE WHITE
 

D'ADDARIO EZ920
повеќе...
D'ADDARIO EZ920
 

SQUIER FENDER STANDARD STRAT BLACK MIRROR
повеќе...
SQUIER FENDER STANDARD STRAT BLACK MIRROR
 

YAMAHA Modus R-01 Digital Piano
повеќе...
YAMAHA Modus R-01 Digital Piano
 

ESP EC-50 BCH
повеќе...
ESP EC-50 BCH
 

EASTMAN MD-805
повеќе...
EASTMAN MD-805
 

FENDER AMERICAN SPECIAL J-BASS 3-T SUNBURST
повеќе...
FENDER AMERICAN SPECIAL J-BASS 3-T SUNBURST
 

YAMAHA YAS 275
повеќе...
YAMAHA YAS 275
 

-KORG KRONOS
повеќе...
-KORG KRONOS
 
Клавијатура - Синтисајзер

YAMAHA Modus F-11PB Digital Piano Polished Blue
повеќе...
YAMAHA Modus F-11PB Digital Piano Polished Blue
 

-KORG M3
повеќе...
-KORG M3
 
Клавијатура - Синтисајзер

FENDER CD 60NAT
повеќе...
FENDER CD 60NAT
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign