Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
         -BLUETOOTH
         -INTERCOM HEADPHONES
         -Mp3 & MOBILE HEADPHONES
         -PC COMMUNICATION HEADSETS
         -БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ
         -ДОДАТОЦИ ЗА СЛУШАЛИЦИ
         -СЛУШАЛКИ ЗА ИГРИ
         -СЛУШАЛКИ ЗА СТУДИО
         HiFi СЛУШАЛКИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ :

-СЛУШАЛКИ ЗА СТУДИО (0)
HiFi СЛУШАЛКИ (0)
-БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ (0)
-Mp3 & MOBILE HEADPHONES (0)
-INTERCOM HEADPHONES (0)
-PC COMMUNICATION HEADSETS (0)
-СЛУШАЛКИ ЗА ИГРИ (0)
-ДОДАТОЦИ ЗА СЛУШАЛИЦИ (0)
-BLUETOOTH (0)

    < нема производи >

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign