Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
         -АКУСТИЧНИ ПАНЕЛИ
         -ЕФЕКТ И СИГНАЛ ПРОЦЕСОРИ
         -КОНВЕРТЕРИ
         -ОПРЕМА
         -ПЛЕЕРИ И РЕКОРДЕРИ
         -ПРЕДПОЈАЧАЛА
         -СТУДИСКИ ДОДАТОЦИ
         -СТУДИСКИ МОНИТОРИ
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 2.СТУДИО ОПРЕМА :

-СТУДИСКИ МОНИТОРИ (0)
-КОНВЕРТЕРИ (0)
-ЕФЕКТ И СИГНАЛ ПРОЦЕСОРИ (1)
-ОПРЕМА (0)
-СТУДИСКИ ДОДАТОЦИ (0)
-ПЛЕЕРИ И РЕКОРДЕРИ (0)
-ПРЕДПОЈАЧАЛА (0)
-АКУСТИЧНИ ПАНЕЛИ (0)

Најрангирани производи:

Dynacord DSP-260
повеќе...
Dynacord DSP-260
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign