Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
         -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ
             DYNACORD
         -МИКСЕТИ СО СНАГА
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 1.МИКСЕТИ : -АНАЛОГНИ МИКСЕТИ :

DYNACORD CMS1600-3
зголеми...

DYNACORD CMS1600-3

(60 глас(ови))

внеси во кошничка
Цена: €2250.00
Код на производ: CMS1600-3

На лагер: да
 


Dynacord CMS1600 MK3 With its CMS Compact Mixing System, DYNACORD has seized pole position in this segment of the market by virtue of the quality of its sound, components and features. By integrating a high-quality mixer, digital 24/48-bit effects processors of studio quality, and now also a professional digital interface to the PC and Mac, the latest generation of CMS mixers represent the ideal solution for a large number of demanding applications in the professional audio sector. 16-channel Compact Mixing System (12 Mic/Line + 4 Mic/Stereo-Line) Need more information about the Dynacord CMS1600 MK3? Call us or send a message using the form on the right!

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign