Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
         - БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -"USB" & "iPOD" МИКРОФОНИ
         -БЕЗЖИЧНИ МИКРОФОНИ
         -ВОКАЛНИ МИКРОФОНИ
         -ИНСТРУМЕНТАЛ МИКРОФОНИ
         -МИКРОФОН "BROOCH"
         -МИКРОФОНИ ЗА КАМЕРИ
         -МИКРОФОНИ СО ГОЛЕМА ДИЈАФРАГМА
         -МИКРОФОНИ СО МАЛА ДИЈАФРАГМА
         -НАДГЛАВНИ МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА МИКРОФОНИ
         -СТЕРЕО МИКРОФОНИ
         Head-worn microphones
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 5.МИКРОФОНИ : - БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ :

[1-16]  [17-27]  [следно] [покажи ги сите]

AKG PW45 PERCEPTION WIRELESS INSTRUMENTAL SET
повеќе...
AKG PW45 PERCEPTION WIRELESS INSTRUMENTAL SET
 

DB Technologies PU-860-M LW2 wireless mikrophone set
повеќе...
DB Technologies PU-860-M LW2 wireless mikrophone set
 

LINE 6XD V30
повеќе...
LINE 6XD V30
 

LINE 6XD V70
повеќе...
LINE 6XD V70
 

MIPRO ACT-311/ACT-30H
повеќе...
MIPRO ACT-311/ACT-30H
 

MIPRO MR-515/MH-103A MU-53L
повеќе...
MIPRO MR-515/MH-103A MU-53L
 

Mipro MR-515/MH-203a
повеќе...
Mipro MR-515/MH-203a
 

Pavlovic PA-SR4/PA-PT1
повеќе...
Pavlovic PA-SR4/PA-PT1
внеси во кошничка
Цена: €190.00
Za da se zadrzi rabotniot odnos podolgo I da se dobie celosen i jasen kvalitet na zvukot .

PU-860-L LW 2
повеќе...
PU-860-L LW 2
 

SENNHEISER C-EU WRELESS SET
повеќе...
SENNHEISER C-EU WRELESS SET
 

SENNHEISER EW 135-G3-DX
повеќе...
SENNHEISER EW 135-G3-DX
 

SENNHEISER EW-145 G3 BX
повеќе...
SENNHEISER EW-145 G3 BX
 

SENNHEISER EW-165 G3 DX
повеќе...
SENNHEISER EW-165 G3 DX
 

SENNHEISER XSW-35B
повеќе...
SENNHEISER XSW-35B
 

SENNHEISER XSW-65B WIRELESS SET
повеќе...
SENNHEISER XSW-65B WIRELESS SET
 

Shure BLX14E
повеќе...
Shure BLX14E
внеси во кошничка
Цена: €270.00
Безжечен систем за :пилотски микрофон,гитара,бубица и слично.

[1-16]  [17-27]  [следно] [покажи ги сите]

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign