Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
         - БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -"USB" & "iPOD" МИКРОФОНИ
         -БЕЗЖИЧНИ МИКРОФОНИ
         -ВОКАЛНИ МИКРОФОНИ
         -ИНСТРУМЕНТАЛ МИКРОФОНИ
         -МИКРОФОН "BROOCH"
         -МИКРОФОНИ ЗА КАМЕРИ
         -МИКРОФОНИ СО ГОЛЕМА ДИЈАФРАГМА
         -МИКРОФОНИ СО МАЛА ДИЈАФРАГМА
         -НАДГЛАВНИ МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА МИКРОФОНИ
         -СТЕРЕО МИКРОФОНИ
         Head-worn microphones
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 5.МИКРОФОНИ : - БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ :

Pavlovic PA-SR4/PA-PT1
зголеми...

Pavlovic PA-SR4/PA-PT1

(24 глас(ови))

внеси во кошничка
Цена: €190.00
Код на производ: PA-SR4/PA-PT1

На лагер: да
 


Za da se zadrzi rabotniot odnos podolgo I da se dobie celosen i jasen kvalitet na zvukot . Vistinska raznovidnost za maksimalen opseg i zastita . Sintetizira PPL kolo . 100 odredeni frekfencii . IR sinhronizacija za simnuvanje na frekfencija , AF I RF signali I taka natamu . 15 sistemi mozat da rabotat istovremeno . Do 500 stapki (150 metri) linija na pred operativniot opseg . Nameneta za profesionalna scena I performanski aplikacii .

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign