Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
         - БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -"USB" & "iPOD" МИКРОФОНИ
         -БЕЗЖИЧНИ МИКРОФОНИ
         -ВОКАЛНИ МИКРОФОНИ
         -ИНСТРУМЕНТАЛ МИКРОФОНИ
         -МИКРОФОН "BROOCH"
         -МИКРОФОНИ ЗА КАМЕРИ
         -МИКРОФОНИ СО ГОЛЕМА ДИЈАФРАГМА
         -МИКРОФОНИ СО МАЛА ДИЈАФРАГМА
         -НАДГЛАВНИ МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА МИКРОФОНИ
         -СТЕРЕО МИКРОФОНИ
         Head-worn microphones
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : 5.МИКРОФОНИ : -ОПРЕМА ЗА МИКРОФОНИ :

    < нема производи >

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign