Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -BUILT-IN SPEAKERS
         -АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ
         -АКТИВНИ ПРЕКИДАЧИ
         -БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -ЕКВИЛАЈЗЕРИ
         -ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ
         -ЗВУЧНИЦИ
         -КУТИИ ЗА МИКСЕТИ
         -МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЕФЕКТ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ
         -СПЛИТЕРИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ : -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ :

VERSE D:System 3K
повеќе...
VERSE D:System 3K
внеси во кошничка
Цена: €4340.00
Two D:SIDER 10 satellites and a D:SUB 15. For those who like their bass dynamic but deep, and higher power on the more aggressive sounds.

VERSE D:System 4K
повеќе...
VERSE D:System 4K
внеси во кошничка
Цена: €4910.00
Two D:SIDER 12 satellites and a D:SUB 18. For those who like their bass dynamic but deep, and higher power on the more aggressive sounds.

VERSE D:System 5K
повеќе...
VERSE D:System 5K
внеси во кошничка
Цена: €5560.00
Two D:SIDER 15 satellites and a D:SUB 18. For those who want the maximum immediately, with a real reserve of power on hand when necessary, while maintaining really practical use.

VERSE D:System 7K
повеќе...
VERSE D:System 7K
 
Two D:SIDER 15 satellites and a D:SUB 215. For those who want the maximum immediately, with a real reserve of power on hand when necessary, while maintaining really practical use.

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign