Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -BUILT-IN SPEAKERS
         -АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ
         -АКТИВНИ ПРЕКИДАЧИ
         -БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -ЕКВИЛАЈЗЕРИ
         -ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ
         -ЗВУЧНИЦИ
         -КУТИИ ЗА МИКСЕТИ
         -МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЕФЕКТ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ
         -СПЛИТЕРИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ : -ЗВУЧНИЦИ :

 JBL PRX612M
повеќе...
JBL PRX612M
 

BEHRINGER B212XL
повеќе...
BEHRINGER B212XL
 

Dynacord C15.2
повеќе...
Dynacord C15.2
 

Dynacord Corus Evolution sub1.18
повеќе...
Dynacord Corus Evolution sub1.18
 

Dynacord SUB18
повеќе...
Dynacord SUB18
 

Dynacord VL-152
повеќе...
Dynacord VL-152
 

Dynacord-CORUS-Evolution sub-1-15
повеќе...
Dynacord-CORUS-Evolution sub-1-15
 

Dynacord-Lite 12-3
повеќе...
Dynacord-Lite 12-3
 

Dynacord-Lite 15-3
повеќе...
Dynacord-Lite 15-3
 

Electro Voice Zx4
повеќе...
Electro Voice Zx4
 

Electro Voice Zx5
повеќе...
Electro Voice Zx5
 

FBT HI-MAX 40
повеќе...
FBT HI-MAX 40
 

FBT HI-MAX 60
повеќе...
FBT HI-MAX 60
 

FBT JOLLY 12 B
повеќе...
FBT JOLLY 12 B
 

YAMAHA HS80M
повеќе...
YAMAHA HS80M
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign