Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
     -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -BUILT-IN SPEAKERS
         -АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ
         -АКТИВНИ ПРЕКИДАЧИ
         -БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ
         -ЕКВИЛАЈЗЕРИ
         -ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ ПАКЕТИ
         -ЗВУЧНИЦИ
         -КУТИИ ЗА МИКСЕТИ
         -МИКРОФОНИ
         -ОПРЕМА ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЕФЕКТ
         -ПРОЦЕСОРИ ЗА ЗВУЧНИ СИСТЕМИ
         -СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ
         -СПЛИТЕРИ
     1.МИКСЕТИ
     2.СТУДИО ОПРЕМА
     3.PC AUDIO
     5.МИКРОФОНИ
     6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ
     7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА : -ЗВУЧНИ СИСТЕМИ : -АКТИВНИ ЗВУЧНИЦИ :

Evolve 30M
повеќе...
Evolve 30M
внеси во кошничка
Цена: €1200.00
EVOLVE-30M portable powered column system

VERSE D:Sider 10
повеќе...
VERSE D:Sider 10
внеси во кошничка
Цена: €1000.00
Professional 10" active speaker box 650W

VERSE D:Sider 12
повеќе...
VERSE D:Sider 12
 
Professional 12" active speaker box 1000W

VERSE D:Sider 15
повеќе...
VERSE D:Sider 15
внеси во кошничка
Цена на пазар: €5560.00
Цена: €1850.00
Заштедувате: €3710.00 (67%)
Professional 15" active box 1620W

VERSE D:Sub 15
повеќе...
VERSE D:Sub 15
внеси во кошничка
Цена: €1600.00
Professional 15" active subwoofer 2000w See more: http://www.viscountinstruments.com/sub-15.html

VERSE D:Sub 18
повеќе...
VERSE D:Sub 18
внеси во кошничка
Цена: €2000.00
Professional 18" active subwoofer 2000w See more: http://www.viscountinstruments.com/sub-18.html

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign