Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
         -COMBO AMPS FOR KEYBOARDS
         -АРАНЖЕРИ
         -ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ
         -МАСТЕР МИДИ ТАСТАТУРИ
         -СЕМПЛЕРИ
         -СИНТИСАЈЗЕРИ
         -СТОЈКИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТУРМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

-СЕМПЛЕРИ Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ : -СЕМПЛЕРИ :

Juzisound Total SOLO Sampler Mikro
зголеми...

Juzisound Total SOLO Sampler Mikro


внеси во кошничка
Цена: €700.00
Код на производ: jzmikro

На лагер: да
 


New generation of sampler device, again specialized for playing ethno solo sounds. This new device is specially created for use in Eastern European and Balkan regions. Also it is very useful for musicians from Turkey, Greece, Arabs and the Middle East. If you play that kind of music, this device is really the right one for you! Model MICRO is successor of sampler 1, but technology is based of sampler 2. Sampler MICRO play sound bank from sampler 2, with same limitations. For more information, see comparison table between all samplers. See more to :http://www.juzisound.com/products/solo_sampler_micro.php

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign