Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
         -COMBO AMPS FOR KEYBOARDS
         -АРАНЖЕРИ
         -ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ
         -МАСТЕР МИДИ ТАСТАТУРИ
         -СЕМПЛЕРИ
         -СИНТИСАЈЗЕРИ
         -СТОЈКИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТУРМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ : -АРАНЖЕРИ :

-KORG PA3X-76
повеќе...
-KORG PA3X-76
 

-KORG PA4X-61
повеќе...
-KORG PA4X-61
внеси во кошничка
Цена: €2850.00
Клавијатура - Аранжер

-KORG PA500
повеќе...
-KORG PA500
 
Клавијатура - Аранжер

-Korg PA500ORT
повеќе...
-Korg PA500ORT
 
Клавијатура - Аранжер

-KORG PA800
повеќе...
-KORG PA800
 
Клавијатура - Аранжер

KORG Micro Arranger
повеќе...
KORG Micro Arranger
 

KORG PA50SD
повеќе...
KORG PA50SD
 
Клавијатура - Аранжер

Korg pa600
повеќе...
Korg pa600
 
The Pa600 is an affordable, compact, and powerful addition to Korg’s internationally acclaimed PA series. Providing you with the most up-to-date collection of quality sound and styles combined, the PA600 is a perfect songwriting and performance partner. It even has the option to include custom sound and performance sets (sold separately) from around the world - a true first!

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign