Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
         -COMBO AMPS FOR KEYBOARDS
         -АРАНЖЕРИ
         -ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ
         -МАСТЕР МИДИ ТАСТАТУРИ
         -СЕМПЛЕРИ
         -СИНТИСАЈЗЕРИ
         -СТОЈКИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТУРМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ : -ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ :

PROEL GF12
повеќе...
PROEL GF12
 

PROEL VOLUME PEDAL GF10
повеќе...
PROEL VOLUME PEDAL GF10
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign