Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
         -COMBO AMPS FOR KEYBOARDS
         -АРАНЖЕРИ
         -ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ
         -МАСТЕР МИДИ ТАСТАТУРИ
         -СЕМПЛЕРИ
         -СИНТИСАЈЗЕРИ
         -СТОЈКИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТУРМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ :

-МАСТЕР МИДИ ТАСТАТУРИ (0)
-СИНТИСАЈЗЕРИ (3)
-СТОЈКИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТУРМЕНТИ (4)
-COMBO AMPS FOR KEYBOARDS (0)
-ВОЛУМЕ ПЕДАЛИ (2)
-АРАНЖЕРИ (8)
-СЕМПЛЕРИ (1)

Најрангирани производи:

-KORG KRONOS
повеќе...
-KORG KRONOS
 
Клавијатура - Синтисајзер

-KORG M3
повеќе...
-KORG M3
 
Клавијатура - Синтисајзер

Konig & Meyer SpiderPro 18860-30
повеќе...
Konig & Meyer SpiderPro 18860-30
внеси во кошничка
Цена: €355.00
Сталка за два синтисајзера со опција за сталка за микрофон.

ULTIMATE AX-48PRO
повеќе...
ULTIMATE AX-48PRO
 

ULTIMATE AX-90
повеќе...
ULTIMATE AX-90
 

PROEL VOLUME PEDAL GF10
повеќе...
PROEL VOLUME PEDAL GF10
 

Korg Krome
повеќе...
Korg Krome
 
Offering full-length, unlooped samples of every key for a spectacular piano sound, this new keyboard redefines your expectations for an instrument in this class. Taking its name from the Greek word meaning "color," Krome is the new standard for sonic excellence in a gigging musician’s keyboard, providing a limitless palette of sound to bring vivid inspiration your music. Introducing the Krome Music Workstation.

-Korg PA500ORT
повеќе...
-Korg PA500ORT
 
Клавијатура - Аранжер

PROEL GF12
повеќе...
PROEL GF12
 

-KORG PA500
повеќе...
-KORG PA500
 
Клавијатура - Аранжер

-KORG PA800
повеќе...
-KORG PA800
 
Клавијатура - Аранжер

Korg pa600
повеќе...
Korg pa600
 
The Pa600 is an affordable, compact, and powerful addition to Korg’s internationally acclaimed PA series. Providing you with the most up-to-date collection of quality sound and styles combined, the PA600 is a perfect songwriting and performance partner. It even has the option to include custom sound and performance sets (sold separately) from around the world - a true first!

SPIDER
повеќе...
SPIDER
 

KORG PA50SD
повеќе...
KORG PA50SD
 
Клавијатура - Аранжер

KORG Micro Arranger
повеќе...
KORG Micro Arranger
 

-KORG PA3X-76
повеќе...
-KORG PA3X-76
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign