Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
         -БОНГОСИ
         -РОТОТОМЦИ
         -ТАМБУРИНИ
         -ТАРАБУКА
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ :

-ТАРАБУКА (21)
-БОНГОСИ (0)
-ТАМБУРИНИ (0)
-РОТОТОМЦИ (1)

Најрангирани производи:

TARABUKA
повеќе...
TARABUKA
внеси во кошничка
Цена: €38.30

TARABUKA BAKARNA
повеќе...
TARABUKA BAKARNA
 

TARABUKA BAKARNA
повеќе...
TARABUKA BAKARNA
 

ARAPSKA TARABUKA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA
 

TARABUKA BAKARNA
повеќе...
TARABUKA BAKARNA
 

TARABUKA BAKARNA
повеќе...
TARABUKA BAKARNA
 

TARABUKA
повеќе...
TARABUKA
 

TARABUKA
повеќе...
TARABUKA
 

ARAPSKA TARABUKA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA
 

TARABUKA
повеќе...
TARABUKA
 

ARAPSKA TARABUKA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA
 

TARABUKA BAKARNA
повеќе...
TARABUKA BAKARNA
 

ARAPSKA TARABUKA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA
 

ARAPSKA TARABUKA BAKARNA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA BAKARNA
 

ARAPSKA TARABUKA BAKARNA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA BAKARNA
 

ARAPSKA TARABUKA
повеќе...
ARAPSKA TARABUKA
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign