Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
         -АКУСТИЧНИ БАРАБАНИ
         -ЕЛЕКТРИЧНИ БАРАБАНИ
         -КОЖИ ЗА УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
         -МИКРОФОНИ ЗА УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
         -ОПРЕМА
         -ПАДОВИ И СЕМПЛЕРИ
         -ПАЛКИ
         -СТОЛЧИЊА ЗА ТАПАНАРИ
         -ЧИНЕЛИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 2.БАРАБАНИ :

-ЕЛЕКТРИЧНИ БАРАБАНИ (18)
-АКУСТИЧНИ БАРАБАНИ (73)
-СТОЛЧИЊА ЗА ТАПАНАРИ (4)
-КОЖИ ЗА УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ (14)
-МИКРОФОНИ ЗА УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ (0)
-ПАЛКИ (2)
-ЧИНЕЛИ (8)
-ОПРЕМА (12)
-ПАДОВИ И СЕМПЛЕРИ (1)

Најрангирани производи:

PEARL FORUM fz725 red wine-black parts
повеќе...
PEARL FORUM fz725 red wine-black parts
 

PEARL VISION vb825 red wine
повеќе...
PEARL VISION vb825 red wine
 

PEARL VISION fz725 jet black-black parts
повеќе...
PEARL VISION fz725 jet black-black parts
 

PEARL VISION vbl925 RUBY FADE
повеќе...
PEARL VISION vbl925 RUBY FADE
 

PEARL VISION vbl925S BLACK ICE
повеќе...
PEARL VISION vbl925S BLACK ICE
 

PEARL VISION vb805 jet black
повеќе...
PEARL VISION vb805 jet black
 

PEARL VISI0N vb825 jet black black-parts
повеќе...
PEARL VISI0N vb825 jet black black-parts
 

PEARL VISION vbl905 RUBY FADE
повеќе...
PEARL VISION vbl905 RUBY FADE
 

EVANS TT06G1
повеќе...
EVANS TT06G1
 

REMO PP-0310-PS
повеќе...
REMO PP-0310-PS
 

REMO BA-0110-00
повеќе...
REMO BA-0110-00
 

EVANS BD18G1
повеќе...
EVANS BD18G1
 

EVANS BD24GB1
повеќе...
EVANS BD24GB1
 

REMO PP-0110-PS
повеќе...
REMO PP-0110-PS
 

REMO PP-0110-BA
повеќе...
REMO PP-0110-BA
 

REMO PP-0312-PS
повеќе...
REMO PP-0312-PS
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign