Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
         -CORINE
         -АЛТО БАРИТОН ХОРНИ
         -БАРИТОНИ
         -БЛОК ФЛЕЈТИ
         -КЛАРИНЕТИ
         -ОБОИ
         -ОКАРИНА
         -ОПРЕМА
         -ПИСКИ
         -САКСОФОНИ
         -ТРОМБОНИ
         -ТРУБИ
         -ТУБИ
         -УСНИ ХАРМОНИКИ
         -ФЛЕЈТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ :

-САКСОФОНИ (6)
-ТРУБИ (1)
-ТРОМБОНИ (0)
-CORINE (0)
-АЛТО БАРИТОН ХОРНИ (0)
-ФЛЕЈТИ (0)
-КЛАРИНЕТИ (22)
-ОБОИ (0)
-УСНИ ХАРМОНИКИ (7)
-БЛОК ФЛЕЈТИ (0)
-ОКАРИНА (0)
-ПИСКИ (7)
-ОПРЕМА (0)
-БАРИТОНИ (0)
-ТУБИ (0)

Најрангирани производи:

YAMAHA YAS 275
повеќе...
YAMAHA YAS 275
 

JOHN PACKER JPO41 Alto Sax
повеќе...
JOHN PACKER JPO41 Alto Sax
 

Yamaha YCL-SEV Clarinet Bb Boehm
повеќе...
Yamaha YCL-SEV Clarinet Bb Boehm
 

Buffet E-10 Clarinet Bb
повеќе...
Buffet E-10 Clarinet Bb
 

Yamaha YCL-250 Clarinet Boehm
повеќе...
Yamaha YCL-250 Clarinet Boehm
 

Yamaha YCL-450
повеќе...
Yamaha YCL-450
 

Amati ACL-340S-O Clarinet German
повеќе...
Amati ACL-340S-O Clarinet German
 

Yamaha YCL 457-20 Clarinet
повеќе...
Yamaha YCL 457-20 Clarinet
 

Yamaha YCL-CSG-H Clarinet Yamaha Bb Boehm
повеќе...
Yamaha YCL-CSG-H Clarinet Yamaha Bb Boehm
 

Yamaha YCL-CSG AH Clarinet Bb Boehm
повеќе...
Yamaha YCL-CSG AH Clarinet Bb Boehm
 

HERMES XH 6430L Alt Saxophone
повеќе...
HERMES XH 6430L Alt Saxophone
 

Buffet B-10 Clarinet Bb Boehm
повеќе...
Buffet B-10 Clarinet Bb Boehm
 

CONN SELMER AS 710 Alto Saxophone
повеќе...
CONN SELMER AS 710 Alto Saxophone
 

CONN SELMER TS 710 TENOR SAXOPHONE
повеќе...
CONN SELMER TS 710 TENOR SAXOPHONE
 

JOHN PACKER JP043G SOPRANO SAXOPHONE
повеќе...
JOHN PACKER JP043G SOPRANO SAXOPHONE
 

HOHNER Ocean Star 48
повеќе...
HOHNER Ocean Star 48
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign