Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
         -БАТЕРИИ И ПОЛНАЧИ
         -БРЕТ КОНТРОЛЕРИ
         -МЕТРОНИМИ И ШТИМЕРИ
         -СТОЈКИ
         -СТОЛОВИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

-БРЕТ КОНТРОЛЕРИ Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 8.ОПРЕМА : -БРЕТ КОНТРОЛЕРИ :

Juzisound Breath Controller
зголеми...

Juzisound Breath Controller

(40 глас(ови))

внеси во кошничка
Цена: €150.00
Код на производ: Breath Controller

На лагер: да
 


High quality breath controller headset, with analog output. This controller produce analog signal, dependent from applied breath pressure. In most cases, breath controllers are used to control level of sound, but have posibility to assign to control many another parameters. This model is with true analog output and not possible to connect dyrect to MIDI input of you device. To use this model, you need to have another Juzisound products, whu have analog input for breath controller. Compatible products are: Total SOLO Sampler, PCD-1, Keyboard Enhancer or MIDI WIreless System. All these devices have functions to convert analog level from breath controller to standart MIDI messages. After this conversion, possible to use with any musical device whu have MIDI input.

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign