Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
         -БАТЕРИИ И ПОЛНАЧИ
         -БРЕТ КОНТРОЛЕРИ
         -МЕТРОНИМИ И ШТИМЕРИ
         -СТОЈКИ
         -СТОЛОВИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

-БРЕТ КОНТРОЛЕРИ Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 8.ОПРЕМА : -БРЕТ КОНТРОЛЕРИ :
Bred kontroler

Juzisound Breath Controller
повеќе...
Juzisound Breath Controller
внеси во кошничка
Цена: €150.00
Бред контролер од Јузисаунд

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign