Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
         -АКУСТИЧНИ ГИТАРИ
         -БАС ГИТАРИ
         -ГИТАРСКИ ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЖИЦИ
         -ЖИЧАНИ ИНСТРУМЕНТИ
         -КЛАСИЧНИ ГИТАРИ
         -МАНДОЛИНИ
         -ОПРЕМА
         -ШТИМЕРИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ : -ЖИЦИ :

D'ADDARIO EZ920
зголеми...

D'ADDARIO EZ920

(55 глас(ови))

 
Код на производ: EZ920

На лагер: да
 


BRONZE ACOUSTIC GUITAR STRINGS EZ920 MEDIUM LIGHT 12 - 16 - 25 - 34 - 44 - 54 85/15 Great American Bronze acoustic guitar strings provide a bright tone with great sustain. Great American Bronze strings combine the brilliance of 80/20 Bronze with the lone last characteristics of Phosphor Bronze.

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign