Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
         -АКУСТИЧНИ ГИТАРИ
         -БАС ГИТАРИ
         -ГИТАРСКИ ЗАСИЛУВАЧИ
         -ЖИЦИ
         -ЖИЧАНИ ИНСТРУМЕНТИ
         -КЛАСИЧНИ ГИТАРИ
         -МАНДОЛИНИ
         -ОПРЕМА
         -ШТИМЕРИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ : -БАС ГИТАРИ :

FENDER AMERICAN SPECIAL J-BASS 3-T SUNBURST
зголеми...

FENDER AMERICAN SPECIAL J-BASS 3-T SUNBURST

(61 глас(ови))

 
Код на производ: FENDER AMERICAN SPECIAL J

На лагер: да
 


American Standard Jazz Bass® neck and bridge pickups offer a great range of classic and contemporary Jazz Bass® tones. A thinner finish undercoat and a new HMV (high-mass) bridge help make this an exceptionally lively and resonant instrument. Posiflex(TM) graphite neck support rods make this an exceptionally stable instrument worthy of world tours.

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign