Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ
     2.БАРАБАНИ
     3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ
     4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
     5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ
     6.ПИАНА
         -ROYAL
         -STAGE PIANOS
         -ДИСККЛАВИРИ
         -ЕЛЕКТРИЧНИ ПИАНА
         -ЕЛЕКТРИЧНИ ПИАНА
         -ОПРЕМА ЗА ПИАНА
         -ПИАНА
     7.ВИОЛИНИ
     8.ОПРЕМА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ : 6.ПИАНА : -ЕЛЕКТРИЧНИ ПИАНА :

ROLAND-FP-7 88
зголеми...

ROLAND-FP-7 88

(78 глас(ови))

 
Код на производ: ROLAND-FP-7 88

На лагер: да
 


Equipped with great sounds and intelligent features that can make you sound like a solo concert pianist or an entire ensemble, the FP-7 is your ticket to a dynamic and exciting musical world. The intricate details of a real piano have been captured, including hammer and damper noise, and string and key-off resonance. There’s also a full complement of other instruments onboard, so you can sound like a complete ensemble.

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign