Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
     1.MOVING LIGHTS
     2.PAR CANS
     3.LASERS
         1.RGB LASERS
6.РАЗНО

Почетна : 5.ОСВЕТЛУВАЊЕ : 3.LASERS : 1.RGB LASERS :

PAVLOVIC PA-006
повеќе...
PAVLOVIC PA-006
 
RGB Ласер со анимација 1W

Pavlovic PA-E004
повеќе...
Pavlovic PA-E004
 
GREEN & RED LASER LIGHT

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign