Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
     1.MOVING LIGHTS
         -LED MOVING HEAD
     2.PAR CANS
     3.LASERS
6.РАЗНО

Почетна : 5.ОСВЕТЛУВАЊЕ : 1.MOVING LIGHTS :

-LED MOVING HEAD (4)

Најрангирани производи:

Pavlovic PA-059L
повеќе...
Pavlovic PA-059L
 
Led Moving Head 75w

Pavlovic PA-041
повеќе...
Pavlovic PA-041
 

Pavlovic PA-058
повеќе...
Pavlovic PA-058
 

Pavlovic  PA-085
повеќе...
Pavlovic PA-085
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign