Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
     1.MOVING LIGHTS
     2.PAR CANS
         -54*3
     3.LASERS
6.РАЗНО

Почетна : 5.ОСВЕТЛУВАЊЕ : 2.PAR CANS :

-54*3 (1)

Најрангирани производи:

Pavlovic Pa-046B
повеќе...
Pavlovic Pa-046B
 
3W*54 PSC High power LED aluminium par

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign