Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
     1.КУФЕРИ
     2.РЕКОВИ
     3.ТОРБИ
         -ТОРБИ ЗА ДИСКОВИ
         -ТОРБИ ЗА ЖИЧАНИ ИНСТРУМЕНТИ
         -ТОРБИ ЗА ЗАСИЛУВАЧИ
         -ТОРБИ ЗА КАМЕРИ
         -ТОРБИ ЗА КЛАВИЈАТУРИ
         -ТОРБИ ЗА МИКСЕТИ
         -ТОРБИ ЗА ОСВЕТЛУВАНЈЕ
         -ТОРБИ ЗА СТУДИО ОПРЕМА
         -ТОРБИ ЗА ТАПАНИ
     6.ДЕЛОВИ И ДОДАТОЦИ ЗА РАКОВИ КУФЕРИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 4.КУТИИ : 3.ТОРБИ : -ТОРБИ ЗА ТАПАНИ :

    < нема производи >

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign