Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО
     -ALL KINDS OF STANDS
     -Music stand

Почетна : 6.РАЗНО : -ALL KINDS OF STANDS :

HERCULES SS400B
зголеми...

HERCULES SS400B

(26 глас(ови))

 
Код на производ: SS400B

На лагер: да
 


Latest model from Hercules Quik-N-EZ Adaptor fits different sized speaker bottom holes Quik-N-EZ AutoLock height adjustment Aluminum tubing for strength and lightness Height: 117-210cm (46.1-82.7") Weight: 3.85 kg (8.5lbs) Base diameter: 150cm (59") Load capacity: 45 kg (100lbs) Folded size: 126x15cm (50x6”)

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign