Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО
     -ALL KINDS OF STANDS
     -Music stand

Почетна : 6.РАЗНО : -ALL KINDS OF STANDS :

Hercules GS601B Acoustic Guitar Stand
зголеми...

Hercules GS601B Acoustic Guitar Stand

(46 глас(ови))

 
Код на производ: Hercules GS601B Acoustic

На лагер: да
 


HERCULES GS601 ACOUSTIC GUITAR STAND- Hercules 601B Acoustic Guitar iStand is very portable with it's smooth, sleek design that allows for storage in a gig bag pouch pocket. It's lack of sharp edges along with the iStand's extending rear leg ensures your guitar won't be damaged and will have superior stability. Like all Hercules stands, they are safe for all nitrocellulose lacquer guitar istandâ„¢ for acoustic guitar Compact size fits inside most gig bag pockets Durable injection-molded construction Metal core for stability Base radius: 290x230mm (11.4x9") Weight: 0.9kg (1.9lbs) Folded diameter: 205mm (8") Yoke length: 130mm (5.1")

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign