Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО
     -ALL KINDS OF STANDS
     -Music stand

Почетна : 6.РАЗНО : -ALL KINDS OF STANDS :

K & M
зголеми...

K & M

(16 глас(ови))

внеси во кошничка
Цена: €30.00
Код на производ: 25400

На лагер: да
 


Base diameter: one-piece design Boom arm: locking knob Boom arm clamping: 680 mm Boom arm length: from 890 to 1,600 mm Height: clutch Height adjustment: U-profile legs snap into socket Leg construction: steel Material: Baseline Product Category: 2-piece folding design Rod combination: 870 x 80 x 95 mm Size when folded: boom arm non-detachable Special features: 3/8" Threaded connector: black Type: 1.84 kg Weight:

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign