Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
     1.КАБЛИ
     2.КАБЛИ НА МЕТАР
     3.КОНЕКТОРИ
         -2-PIN SPIKONI
         -3,5mm JAKS
         -3-PIN XLR
         -4-PIN SPIKONI
         -4-PIN XLR
         -5-PIN XLR
         -6,3mm JAKS
         -8-PIN SPIKONI
         -BANANA CONNECTORS
         -CEE 3-PIN CONNECTORS
         -CEE-4 PIN CONNECTORS
         -CEE-5 PIN CONNECTOR
         -COLOR CODEX FOR XLR
         -COLOR CODEX JACKS
         -D-SUB CONNECTORS
         -DIN CONECCTORS
         -HARTING CONNECTORS
         -MINI XLR
         -OTHER JAKS
         -POWER CONNECTORS SCHUCO TYPE
         -POWER LOCK CONNECTORS
         -POWERCON CONNECTORS
         -WALL & FLOOR PANELS ANND BOXES
     4.STAGE HOUSING
     5.CABLE REELS
     6.CABLE PROTEKTORS
     7.DISTRIBUTION SWITCHBOARDS
     8.ACCESSORIES
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ : 3.КОНЕКТОРИ : -MINI XLR :

Pavlovic PA-2RMC
зголеми...

Pavlovic PA-2RMC

(9 глас(ови))

 
Код на производ: PA2-RMC

На лагер: да
 


MINI XLR 4-PIN PLUG/IN-LINE;
Connector Body Material: Metal;
Connector Mounting: Cable;
Contact Plating: Silver;
Gender: Plug;
No. of Contacts: 4;
Garancija: 2god.

Супер
Добро
Просечно
Слабо
Не е добро

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign