Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
     1.КАБЛИ
     2.КАБЛИ НА МЕТАР
     3.КОНЕКТОРИ
         -2-PIN SPIKONI
         -3,5mm JAKS
         -3-PIN XLR
         -4-PIN SPIKONI
         -4-PIN XLR
         -5-PIN XLR
         -6,3mm JAKS
         -8-PIN SPIKONI
         -BANANA CONNECTORS
         -CEE 3-PIN CONNECTORS
         -CEE-4 PIN CONNECTORS
         -CEE-5 PIN CONNECTOR
         -COLOR CODEX FOR XLR
         -COLOR CODEX JACKS
         -D-SUB CONNECTORS
         -DIN CONECCTORS
         -HARTING CONNECTORS
         -MINI XLR
         -OTHER JAKS
         -POWER CONNECTORS SCHUCO TYPE
         -POWER LOCK CONNECTORS
         -POWERCON CONNECTORS
         -WALL & FLOOR PANELS ANND BOXES
     4.STAGE HOUSING
     5.CABLE REELS
     6.CABLE PROTEKTORS
     7.DISTRIBUTION SWITCHBOARDS
     8.ACCESSORIES
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ : 3.КОНЕКТОРИ :

-3-PIN XLR (4)
-4-PIN XLR (0)
-5-PIN XLR (0)
-MINI XLR (2)
-COLOR CODEX FOR XLR (0)
-COLOR CODEX JACKS (0)
-OTHER JAKS (0)
-3,5mm JAKS (1)
-6,3mm JAKS (5)
-DIN CONECCTORS (0)
-D-SUB CONNECTORS (0)
-BANANA CONNECTORS (0)
-2-PIN SPIKONI (0)
-4-PIN SPIKONI (2)
-8-PIN SPIKONI (0)
-POWER CONNECTORS SCHUCO TYPE (0)
-CEE 3-PIN CONNECTORS (0)
-CEE-4 PIN CONNECTORS (0)
-CEE-5 PIN CONNECTOR (0)
-HARTING CONNECTORS (0)
-POWERCON CONNECTORS (0)
-POWER LOCK CONNECTORS (0)
-WALL & FLOOR PANELS ANND BOXES (0)

Најрангирани производи:

NC3FXX
повеќе...
NC3FXX
 

NC3MXX
повеќе...
NC3MXX
 

Pavlovic PA-3MXC
повеќе...
Pavlovic PA-3MXC
 

Pavlovic PA-3FXC
повеќе...
Pavlovic PA-3FXC
 

Pavlovic PA-4FSP
повеќе...
Pavlovic PA-4FSP
 

Pavlovic PA-2MPC
повеќе...
Pavlovic PA-2MPC
 

Pavlovic PA-2RMC
повеќе...
Pavlovic PA-2RMC
 

Pavlovic PA-2RMC
повеќе...
Pavlovic PA-2RMC
 

Pavlovic PA-2RMC
повеќе...
Pavlovic PA-2RMC
 

Pavlovic PA-3.5MAC
повеќе...
Pavlovic PA-3.5MAC
 

Pavlovic PA-2MPAC
повеќе...
Pavlovic PA-2MPAC
 

PAvlovic PA-2MPSC
повеќе...
PAvlovic PA-2MPSC
 

NL4FX
повеќе...
NL4FX
 

NP2X
повеќе...
NP2X
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign