Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
     1.КАБЛИ
     2.КАБЛИ НА МЕТАР
         -3-CORE CABLE
         -50 ОМСКИ КАБЕЛ
         -КАБЛИ ЗА ГИТАРИ
         -КАБЛИ ЗА ДИГИТАЛЕН СИГНАЛ
         -КОАКСИЈАЛНИ ВИДЕО КАБЛИ
         -МИКРОФОНСКИ КАБЛИ
     3.КОНЕКТОРИ
     4.STAGE HOUSING
     5.CABLE REELS
     6.CABLE PROTEKTORS
     7.DISTRIBUTION SWITCHBOARDS
     8.ACCESSORIES
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ : 2.КАБЛИ НА МЕТАР :

-МИКРОФОНСКИ КАБЛИ (1)
-КАБЛИ ЗА ГИТАРИ (0)
-КАБЛИ ЗА ДИГИТАЛЕН СИГНАЛ (0)
-КОАКСИЈАЛНИ ВИДЕО КАБЛИ (0)
-50 ОМСКИ КАБЕЛ (0)
-3-CORE CABLE (0)

Најрангирани производи:

EMEK
повеќе...
EMEK
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign