Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
     1.КАБЛИ
         -Y-КАБЛИ
         -АНАЛОГ МУЛТИКОР
         -КАБЛИ ЗА ЗВУЧНИЦИ
         -КАБЛИ ЗА КОМПЈУТЕРИ
         -КАБЛИ ЗА МУЗ. ИНСТРУМЕНТИ
         -КАБЛИ ЗА СТРУЈА
         -МИДИ КАБЛИ
         -ОПТИЧКИ КАБЛИ
     2.КАБЛИ НА МЕТАР
     3.КОНЕКТОРИ
     4.STAGE HOUSING
     5.CABLE REELS
     6.CABLE PROTEKTORS
     7.DISTRIBUTION SWITCHBOARDS
     8.ACCESSORIES
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Почетна : 3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ : 1.КАБЛИ :

-КАБЛИ ЗА МУЗ. ИНСТРУМЕНТИ (0)
-КАБЛИ ЗА ЗВУЧНИЦИ (0)
-ОПТИЧКИ КАБЛИ (0)
-МИДИ КАБЛИ (0)
-Y-КАБЛИ (0)
-АНАЛОГ МУЛТИКОР (0)
-КАБЛИ ЗА КОМПЈУТЕРИ (0)
-КАБЛИ ЗА СТРУЈА (0)

Emek 206 A
повеќе...
Emek 206 A
 

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign