Изврши нарачка
1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
4.КУТИИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ
6.РАЗНО

Добредојдовте во најголемата онлајн музичка продавница

Tarabuka
Tarabuka
€91.40
Tarabuka
Tarabuka
€91.40
DYNACORD CMS1000-3
DYNACORD CMS1000-3
€1850.00
DYNACORD CMS1600-3
DYNACORD CMS1600-3
€2250.00
DYNACORD CMS 600-3
DYNACORD CMS 600-3
€1450.00
DYNACORD POWERMATE 600-3
DYNACORD POWERMATE 600-3
€1890.00
DYNACORD POWERMATE 1000-3
DYNACORD POWERMATE 1000-3
€2860.00
DYNACORD POWERMATE 1600-3
DYNACORD POWERMATE 1600-3
€3250.00
Dynacord TGX20
Dynacord TGX20
€9999.00
Dynacord TGX10
Dynacord TGX10
€6999.00
Dynacord L3600FD
Dynacord L3600FD
€1450.00
Dynacord L2800FD
Dynacord L2800FD
€1150.00
Dynacord L1800FD
Dynacord L1800FD
€880.00
Dynacord L1300FD
Dynacord L1300FD
€765.00
Evolve 30M
Evolve 30M
€1200.00
VERSE D:Sub 18
VERSE D:Sub 18
€2000.00
VERSE D:Sub 15
VERSE D:Sub 15
€1600.00
VERSE D:System 3K
VERSE D:System 3K
€4340.00
VERSE D:System 4K
VERSE D:System 4K
€4910.00
VERSE D:System 5K
VERSE D:System 5K
€5560.00
VERSE D:System 7K
VERSE D:System 7K
€0.00
Pavlovic PA-SR4/PA-PT1
Pavlovic PA-SR4/PA-PT1
€190.00
Juzisound Total SOLO Sampler Mikro
Juzisound Total SOLO Sampler Mikro
€700.00
Juzisound Breath Controller
Juzisound Breath Controller
€150.00
ПАВЛОВИЌ SMR-6
ПАВЛОВИЌ SMR-6
€78.00
ПАВЛОВИЌ HKX-99
ПАВЛОВИЌ HKX-99
€425.00
ПАВЛОВИЌ HM-803
ПАВЛОВИЌ HM-803
€257.00
ПАВЛОВИЌ PS612USB
ПАВЛОВИЌ PS612USB
€190.00
ПАВЛОВИЌ AK-8D
ПАВЛОВИЌ AK-8D
€313.00
VERSE D:Sider 15
VERSE D:Sider 15
€1850.00
VERSE D:Sider 12
VERSE D:Sider 12
€0.00
VERSE D:Sider 10
VERSE D:Sider 10
€1000.00

1.МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ [1049]:
1.ЖИЧАНИ ИНСТУМЕНТИ | 7.ВИОЛИНИ | 2.БАРАБАНИ | 3.КЛАВИШНИ ИНСТУМЕНТИ | 4.УДИРАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ | 5. ДУВАЧКИ ИНСТУРМЕНТИ | 8.ОПРЕМА | 6.ПИАНА
2.ОЗВУЧУВАЊЕ И ОПРЕМА [187]:
-ЗВУЧНИ СИСТЕМИ | 2.СТУДИО ОПРЕМА | 3.PC AUDIO | 5.МИКРОФОНИ | 6.НАДГЛАВНИ СЕТОВИ | 7.ДИЏЕЈ ОПРЕМА | 1.МИКСЕТИ
3.КАБЛИ И КОНЕКТОРИ [16]:
1.КАБЛИ | 2.КАБЛИ НА МЕТАР | 3.КОНЕКТОРИ | 4.STAGE HOUSING | 5.CABLE REELS | 6.CABLE PROTEKTORS | 7.DISTRIBUTION SWITCHBOARDS | 8.ACCESSORIES
4.КУТИИ [0]:
1.КУФЕРИ | 2.РЕКОВИ | 3.ТОРБИ | 6.ДЕЛОВИ И ДОДАТОЦИ ЗА РАКОВИ КУФЕРИ
5.ОСВЕТЛУВАЊЕ [19]:
1.MOVING LIGHTS | 2.PAR CANS | 3.LASERS
6.РАЗНО [25]:
-ALL KINDS OF STANDS | -Music stand

Имате прашање или проблем во врска со производот купен од кај нас. Контактирајте Не! и ние во најбрз можен рок ќе ви одговориме на барањето.
Новитети и попусти во новиот каталог на Павловиќ. За да ги погледнете поволностите кликнете тука.
 

Copyright ©.pavlovic.com.mk Сите права заддржани | designed by AADesign